Snoei-, kap- en plantwerkzaamheden openbare gebieden

Beste Bewoners,

Zoals eerder op de website vermeld heeft Plus Floris Boomverzorging in opdracht van KNSF en de gemeente Gooise Meren een inventarisatie en keuring uitgevoerd de bomen in de het openbare gebied in De Krijgsman.

De conclusie van de keuring is dat het vergrote deel van de bomen goed gekeurd zijn, waarmee de bomen behouden kunnen blijven. Een aantal bomen moet gesnoeid of ingekort worden ten behoeve van de veiligheid. Voor dit plantseizoen is er een herplantplan opgesteld in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren. De snoei-, kap- en plantwerkzaamheden zijn reeds gestart en zullen worden afgerond voor 1 april ‘24.

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen via bewoners@dekrijgsmanmuiden.nl.

Met vriendelijke groeten,

Team de Krijgsman