Asfalteerwerkzaamheden Grote Lijster

Beste bewoners,

Op maandag 22 t/m woensdag 24 mei 2023 worden er werkzaamheden uitgevoerd op de kruising van de Grote Lijster – Vleermuis. Op maandag 22 mei wordt het asfalt uit de rijbaan gebroken. Op dinsdag 23 & woensdag 24 mei wordt de nieuwe asfaltverharding aangebracht. Tijdens de asfalteerwerkzaamheden is kruising vanaf maandag 7.00 tot woensdag 16.00 niet bereikbaar voor autoverkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de westzijde van de Grote Lijster. Autoverkeer t.b.v. de woningen Grote Lijster 2, 4, 6, 8, 10, 12 kan parkeren langs de weg bij de Vleermuis. Fietsverkeer langs de kruising wordt gevraagd af te stappen.

Op dinsdag 23 mei wordt tevens de zuidelijke route naar fase 7 van asfalt voorzien. Tijdens deze werkzaamheden wordt het bouwverkeer omgeleid via het Smalspoorpad. De bouwers van fase 7 is gevraagd op deze dag geen transport te plannen.

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen via bewoners@dekrijgsmanmuiden.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Team de Krijgsman & Reimert