Westbatterijpark

Vlakbij de Westbatterij aan de rand van de nieuwe woonwijk De Krijgsman komt het Westbatterijpark. Het gebied is ongeveer 2 ha groot (zo groot als 3 voetbalvelden). Verschillende paden leiden naar het park en zoveel mogelijk bestaande bomen blijven behouden. Langs het water komt een wandelboulevard met houten zitelementen en een jeu de boules plek. Aan de zuidzijde een veld om te voetballen of basketballen en ruimte om te klimmen en klauteren. Een markante brug doorkruist het park in de richting van de Westbatterij die ook toegang geeft naar een grasveld en de skatebaan. Met een trekpontje over het water is de skatebaan ook bereikbaar. Aan de noordzijde is ruimte voor een gezamenlijke tuin. Het park is autovrij en is niet bereikbaar voor bootjes vanuit De Krijgsman.

Klik op deze link om het filmpje te bekijken over de aanleg van het Westbatterijpark.