Gladheidsbestrijding De Krijgsman

Het ziet er naar uit dat aankomend weekend de winter stevig zijn intrede gaat doen in Nederland en dat dit gepaard zal gaan met aanzienlijke sneeuwval.

Velen zullen het toejuichen dat na een aantal jaren zonder echte winterpret dit nu wel het geval zal zijn, vooral ouders met kinderen kunnen sneeuwpoppen maken, sleetje rijden en misschien kan er zelfs al geschaatst worden.

De sneeuw en vorst heeft ook een keerzijde, voor het verkeer is het een kwestie van aanpassen aan de situatie.

Anticiperend op wat komen gaat is met de gemeente kortgesloten dat zij op de Havenweg en Rietpolderlaan aan gladheidbestrijding doen en dat KNSF dit voor het deel Waterlinie, Kraijenhoffstraat en Kroonwerk regelt. (uitvoering door firma Pronk)

De gemeente zal bij een paar bruggen zoutcontainers plaatsen die bewoners kunnen gebruiken.

De Krijgsman CV wenst u weinig overlast en veel sneeuwpret !