Hans Booij

Hallo bewoners van De Krijgsman in Muiden,

Wij hebben gemerkt dat er flink wat bewoners nieuwsgierig zijn naar het ‘gezicht’ achter deze webpagina, die ook het e-mailadres dat erbij hoort beheert. Graag stel ik mij aan u voor:

Ik ben Hans Booij en als medewerker van Dura Vermeer werk ik met mijn collega’s en het team van De Krijgsman Muiden nauw samen om onder andere de uitvoering van werken voor te bereiden. Ook ben ik degene die de berichten die via bewoners@dekrijgsmanmuiden.nl binnenkomen, in behandeling neem. Wanneer u een bericht stuurt, krijgt u van mij antwoord. Dat kan in voorkomende gevallen een oplossing zijn, of in andere gevallen een reactie dat ik het doorzet naar de betreffende verantwoordelijke met een verzoek dit verder af te handelen.
We werken er met het hele team van De Krijgsman Muiden aan om het binnen de mogelijkheden voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken!

En wie weet, ontmoeten we elkaar nog eens in de wijk… Ik wens u veel woonplezier in De Krijgsman Muiden.

Met vriendelijke groet,

Hans Booij