Start bouw woningen Strandpad

Vanaf 22 juni wordt gestart met de heiwerkzaamheden voor de woningen langs het Strandpad. Deze werkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen. We doen er alles aan om de overlast van de bouwwerkzaamheden tot een minimum te beperken, maar helaas zorgen de heiwerkzaamheden toch voor wat overlast. Wij danken u alvast voor uw begrip hiervoor.

Zomerse villa’s

De 25 zomerse villa’s, op weg naar het IJmeer, zijn perfect gesitueerd aan vaarwater aan de rand van Het Kruitbos. De percelen variëren tussen 300 en 600 m2, elk met een eigen ligplaats. De zonnige, twee-laagse buitenruimtes zijn geïnspireerd op beroemde kustoorden. Klassiek als op Key West, rijk als in the Hamptons. Maar dan in een, voor Nederland zo karakteristieke setting. Met volop vaarwater, sluizen en bruggetjes.

 

Meer informatie over de woning aan het Strandpad vindt u hier.