Asfalteerwerkzaamheden Albert Heijn

Beste bewoners,

Op donderdag 11 april vanaf 7.00 tot vrijdag 12 april 2024 16.00 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de verharding op de asfaltwegen ten noorden en ten zuiden van de Albert Heijn, zie oranje gearceerde locaties in de onderstaande afbeelding. Hierdoor is de route voor het autoverkeer van en naar de Zilvermos, Hopbellen en Heksenkruid tijdelijk afgesloten. U kunt in deze periode gebruik maken van de rode omleiding voor autoverkeer zoals weergeven in de onderstaande afbeelding. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige verharding, het profileren van de puinbaan en het aanbrengen van een asfaltverharding. De asfaltverharding wordt vrijdag 12 april aangebracht.

Op maandag 8 april 2024 starten er al voorbereidende werkzaamheden ten zuiden van de Albert Heijn. De parkeerplaats voor het KDV blijft te allen tijde toegankelijk.

 

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen via bewoners@dekrijgsmanmuiden.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Team de Krijgsman & Reimert