Stricks Bakery

Wij van Stricks Bakery zijn ontzettend blij met onze nieuwe vestiging aan de Waterlinie in De Krijgsman.

Vanaf de opening, enkele weken geleden, tot aan nu hebben wij al veel positieve reacties gehad van klanten en buurtbewoners. Iedereen komt gezellig binnen voor een kopje koffie, een lekker croissantje of een versgebakken brood. Ook hebben wij van klanten al leuke ideeën ontvangen waar wij zeker mee aan de slag gaan!

In de winkel werken twee vaste krachten, dat zijn Miriam en Lisanne. Samen zorgen zij ervoor dat er elke dag verse producten voor u klaarliggen in de winkel. Beide medewerksters maken graag een praatje met de klanten en geven u desgewenst advies over het lekkerste brood.

In onze winkel hebben wij uiteraard vaste weekaanbiedingen. Op maandag zijn dat volkorenkoeken en iedere dinsdag zijn de Tropical bollen in de aanbieding. Woensdag’s zijn de tompouces aan de beurt en tenslotte op de donderdagen de zakken van 10 zachte witte of bruine bollen.

Naast de vaste weekaanbiedingen zal er elk weekend een ander product in de spotlight staan.

De winkel is maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 8.00 en sluit op weekdagen om17.30 uur. Op zaterdag sluiten wij om 16.00 uur.

Graag tot ziens in onze Bakery welke telefonisch is te bereiken op nummer 0294–745395