Bestaande groenvakken op de Krijgsman

Zoals u ongetwijfeld is opgevallen is er de afgelopen periode druk gesnoeid en geplant in bestaande groenvakken. Deze bestaande openbare groengebieden hebben wij ingedeeld in verschillende vakken. Deze vakken zetten wij geleidelijk aan af met oranje skigaas om het nieuwe en bestaande groen te beschermen. De nieuw geplante bomen en struiken zijn speciaal geselecteerd op de omstandigheden in de Krijgsman en zijn geplant door de boom- en plantexperts van Pius Floris onder leiding van Henk Werner. Henk stelt zichzelf hieronder even voor:

“Mijn naam is Henk Werner en ik ben medeoprichter van Pius Floris Boomverzorging Franchise. Ik ben inmiddels 46 jaar werkzaam in het groen, waarvan de laatste jaren voornamelijk in het adviseren over  het onderhouden en planten van bomen. Daarnaast adviseren wij ook over de inrichting van groenvakken en bodemgesteldheid. De combinatie van bestaand groen onderhouden en het planten van nieuw groen op dezelfde vierkante meter maakt de Krijgsman tot een mooie uitdaging en leidt uiteindelijke tot een unieke leefomgeving.

De eerste sessie van snoeien, vellen en nieuwe aanplant hebben wij nu achter de rug. Wij zien uit- en houden u op de hoogte van de volgende plantsessies.”