Werkzaamheden West Batterijlaan & Schootsveldlaan

In week 40 wordt gestart met de definitieve inrichting van een deel van de West batterijlaan en de Schootsveldlaan. Dit betekent dat de bewoners van de woningen in het rood gearceerde gebied op onderstaand kaartje vanaf 28 september gedurende 5 weken niet meer met de auto bij hun woning kunnen komen. Er wordt alternatieve parkeergelegenheid gecreëerd aan de West Batterijlaan (zie kaartje).

Op maandag 28 september om 08.00 uur zal eerst het bestaande asfalt worden verwijderd, waarna zal worden gewerkt aan de fundering en waterafvoer van de straat. Ook zullen er werkzaamheden worden verricht door NUTS-bedrijven. Aansluitend wordt in week 44 het asfalt aanbracht, waarna de straat weer open wordt gesteld voor verkeer.

Mocht u meer informatie willen over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar bewoners@dekrijgsmanmuiden.nl