Denkt u mee over de namen van de bruggen?

Misschien heeft u de bruggen al gespot maar sinds april 2020 zijn er drie nieuwe bruggen over de Muidertrekvaart gebouwd. Het gaat om één autobrug en twee bruggen voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn hierdoor beter bereikbaar.

De drie bruggen missen alleen nog een naam. De gemeente daagt de inwoners van Gooise Meren uit om voor deze bruggen namen te bedenken. Elk van de drie bruggen krijgt een eigen naam. Het is dus mogelijk om meerdere namen in te dienen.

Voor de inzending geldt maar één regel. De namen mogen niet verwijzen naar een nog levend persoon of naar iemand met een discutabel verleden. Verder is alles mogelijk, laat u bijvoorbeeld inspireren door het verleden van het gebied.

U kunt tot en met 22 september 2020 uw idee en toelichting insturen via het online formulier. De commissie van de straatnamen beoordeeld de inzendingen.

Bekijk de actie van de gemeente Gooise Meren en stuur uw idee in!