Opslag bouwmateriaal en bouwafval op openbaar terrein

Inmiddels worden steeds meer woningen, en ook de straten in fase 2 opgeleverd. Er wordt bij de bewoners druk gebouwd door veel verschillende onderaannemers, en ook verhuizingen zorgen voor veel drukte in de nieuwe straten. Hoewel we begrip hebben voor het feit dat er in deze fase veel materiaal, materieel en afval aan- en afgevoerd moet worden, willen we alle bewoners met klem verzoeken om geen spullen (nieuw of oud), op te slaan op de openbare weg, en om ook uw onderaannemers hiervan bewust te maken. Het dichtstbijzijnde afvalbrengpunt bevindt zich op de Nijverheidslaan 1C in Weesp.

Daarnaast willen we u ook vragen om niet op de stoepen te parkeren. Op deze manier kunnen we overlast voor alle bewoners zo veel mogelijk beperken en houden we de nieuwe straten netjes.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.