Rioolreiniging Fase 1

In opdracht van Reimert wordt door van der Velden rioleringsbeheer het rioolstelsel gereinigd en geïnspecteerd. Deze controle is nodig om uitgevoerde werkzaamheden aan de riolering te controleren. De werkzaamheden bestaan uit het schoonspuiten van het riool met een hogedruk spuitkop en het inspecteren met een camera en aansluitend een rookproef uit te voeren.

In de week van 13-7 t/m 17-7 komen we bij u in de Wijk (fase1). Omdat deze werkzaamheden mogelijke overlast in en om huis kunnen veroorzaken, geven wij u in dit bericht een aantal tips hoe u overlast kunt voorkomen.

Om eventuele overlast tot een minimum te beperken verzoeken wij u vriendelijk de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Tussen toiletpot en bril een vochtige dweil of doek plaatsen, vervolgens het deksel dichtdoen en dit met, bijvoorbeeld, een emmer water verzwaren.
  • Schrobputjes en afvoeren van douche, bad en gootsteen afdichten met de bijbehorende stop, indien dit niet gaat dan een vochtige doek over de afvoer leggen.
  • En nadat de inspectie is uitgevoerd de stanksloten die bij alle afvoeren zitten even door laten lopen met water I.V.M. stank/rook overlast.

Aan de afvoer van (vaat) wasmachine hoeft u niets te doen; u kunt deze gewoon gebruiken. Tevens kunt u gebruik blijven maken van het water, hier verrichten wij GEEN werkzaamheden aan. Tussentijds gebruik van toilet is geen probleem, daarna wel weer “afdichten”.

Parkeer- en verkeersoverlast

De uitvoering van de werkzaamheden kan enige (verkeers) overlast veroorzaken. Uiteraard trachten wij dit tot een minimum te beperken. Verder stellen wij het zeer op prijs als u uw auto niet op of ter hoogte van een putdeksel (zie voorbeeld) parkeert.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 07:00 en 17:00 uur.

Heeft u vragen dan kunt u, tussen 07:30 en 15:00 bellen met:

Dhr. R Bisschop op telefoonnummer 06-15836475.

Dhr. A van den Brink telefoonnummer 06-31002690

Wij danken u voor uw medewerking.