Nieuwe autobrug donderdag 28 mei open

De nieuwe autobrug over de Muidertrekvaart die op 1 april jl is geplaatst is vanaf a.s. donderdagmiddag open voor autoverkeer. De nieuwe brug vormt de hoofdverbinding voor het autoverkeer van en naar de nieuwe wijk de Krijgsman in Muiden vanaf de Maxisweg. De Maxisweg is opnieuw ingericht en er zijn verkeerslichten geplaatst. Aan de kant van Krijgsman is een rotonde aangelegd. De tijdelijke brug wordt vanaf donderdag verwijderd. De bypass blijft nog in gebruik als bouwweg voor de bouwwerkzaamheden op het Brediusterrein.

Fietsers en voetgangers

Voetgangers en fietsers van en naar de Krijgsman moeten tot half juli alleen gebruik blijven maken van de route het Kruitpad /wijk Noord west.

Het duurt namelijk nog tot half juli voordat de 2 bruggen voor fietsers en voetgangers open zijn. Er vinden nog technische werkzaamheden plaats aan het draai mechanische deel van de bruggen, de landhoofden en de aansluiting  op de aangrenzende wegen.

De autobrug is ontworpen en ingericht voor alleen gemotoriseerd verkeer en verboden voor fietsers en voetgangers.  Denk aan uw veiligheid en maak alleen gebruik van de route via het Kruitpad.