Kindcentrum Muiderkring

Twee schoolbesturen, ASKOscholen en Talent Primair hebben samen met Stichting Kinderopvang Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg (SKBNM) de krachten gebundeld om te komen tot een kindcentrum in de nieuwe wijk De Krijgsman in Muiden. Dit met als doel een breed aanbod van basisonderwijs en kinderopvang te bieden met als motto: Samen spelen, samen leren, samen leven.

Voor alle kinderen uit Muiden wordt het dé plek waar je je breed kunt ontwikkelen. Muiderkring wordt een Kindcentrum waar we gezamenlijk invulling geven aan de vijf O’s:

° Onderwijs ° Opvang ° Ontmoeting ° Ontwikkeling ° Opvoeding

De verwachte startdatum van het kindcentrum Muiderkring is najaar 2021.
De P.C. Hooftschool in Muiden zal vanaf de opening van het nieuwe gebouw volledig opgaan in het kindcentrum. Tot dat moment zullen alle aangemelde leerlingen onderwijs ontvangen op deze school.
In de aanloop naar de opening zijn alle partners volop bezig met het vormgeven en ontwikkelen van de organisatie, onderwijs en opvang en het team van medewerkers. En natuurlijk ook het prachtige gebouw. De verwachte oplevering en ingebruikname van het kindcentrum Muiderkring is januari 2022.

Wilt u graag meer weten? Op diverse plaatsen in Muiden, waaronder in het informatiehuis van De Krijgsman, kunt u een Flyer met meer informatie vinden.
Ook kunt u contact opnemen met M-J van der Vliet. m.vandervliet@talentprimair.nl (directeur/kwartiermaker KC Muiderkring).