Nachtelijke afsluiting!

Het zal u niet zijn ontgaan dat de nieuwe autobrug is geplaatst. Hoewel dit een indrukwekkend gezicht is, was het vanwege maatregelen i.v.m. verspreiding van het coronavirus voor publiek helaas niet mogelijk dit spektakel te aanschouwen. Hieronder enkele foto’s van de operatie.

De brug wordt nu verder afgewerkt en het ziet ernaar uit dat de nieuwe autobrug eind april in gebruik kan worden genomen. Dan kunt u deze brug met eigen ogen van dichtbij aanschouwen en eroverheen rijden. De twee fiets- en voetgangersbruggen worden medio mei geplaatst. 

Volgende week wordt er ook nog aan de Maxisweg gewerkt. Van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april wordt er asfalt gedraaid en markering aangebracht.  Dit wordt gedaan in de avonden en nachten, vanaf 21.00 uur tot 7.00 uur om de overlast te beperken. Het verkeer wordt dan omgeleid zodat de Maxis en de Nuon centrale bereikbaar blijven.  De Krijgsman is dan bereikbaar via de Weesperweg en Amsterdamsestraatweg.  De omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet.